Mockup van de website voor Vincent Tibau

Vincent Tibau

 
  • Digital marketing
  • Strategie

When food becomes poetry

Vincent Tibau, opgeleid in Ter Duinen en in sterrenrestaurants, is de chef achter Absolutely Food en priv├ę chef van onze ministers. Nu treedt hij met kookworkshops, foodstyling en recepten op het voorplan. Welkom in een wereld van pure smaak en zintuiglijke beleving. NVandersom stippelde samen met Vincent de nieuwe route uit en ontwikkelde een branding met veel smaak.

Portretfoto van Vincent Tibau

Aan tafel

Niet om de heerlijke creaties van Vincent te proeven, maar wel om zijn nieuwe strategie uit te werken. Gewapend met vragen die op doel schieten, hebben we het hem niet altijd even makkelijk gemaakt. Maar het resultaat mocht er zijn. Alle neuzen in dezelfde richting en de visie op Vincent’s professionele toekomst was geboren.

Vincents signatuur

Steeds op zoek naar perfectie en verassing in zijn recepten. Dit gevoel van inspiratie maar ook uitzonderlijke klasse werden de basisingredi├źnten van zijn nieuwe huisstijl.

Logo van Vincent Tibau
Visitekaartjes Vincent Tibau
Mockup van Vincent's huisstijlhandboek

In de aanbieding

Met een vlotte eigentijds website werden zijn professionele activiteiten mooi uitgelicht met aangepaste fotografie van Verne (https://www.verne.be) uit Gent.

Afbeelding van een gerecht gekookt door Vincent

Zoek jij een
branding die
smaakt?

Neem contact met ons op en
we helpen jou graag verder.