Over ons

Wij zijn NVandersom

Een bende creatieven met een gedeeld enthousiasme voor het oplossen van communicatie- en marketingvraagstukken. Goede ideeën komen bij ons van iedereen. We houden ervan complexe dingen simpel te maken voor onze klanten. En stoppen met leren doen we nooit.

Creativiteit

Een nieuwe generatie creatieven

Vandaag gaat het niet alleen om creativiteit vanuit de buik, maar ook om onderzoek en data om tot een goed eindresultaat te komen. Andersom vooruit dus. Wij zijn creatieven, maar ook marketeers. Als team zorgen we voor een sterke samenhang tussen uw merkidentiteit, de trends, uw klanten en uw medewerkers.

 

Authenticiteit

Een persoonlijke aanpak

Dat is het voordeel van een kleinschalig en menselijk bureau. We gaan voor korte communicatielijnen en langdurige relaties. Empathisch naar u en uw klanten. En we zijn ook gewoon vriendelijke mensen met de voeten op de grond.

Storytellers

Storytellers

Een sterk verhaal

Storytelling vormt de basis voor succesvolle inbound marketing. Op voorwaarde dat het sterke, authentieke verhalen zijn. Echtheid kan je niet spelen. Ja, het kan wel, maar het werkt niet. Om de juiste emotie te puren uit verhalen heb je visie, vakmanschap en ervaring nodig.

Genoeg gezien,
tijd om kennis
te maken?

Neem contact met ons op en
we helpen jou graag verder.