Renmans specialiteit van de wekk

Renmans

 
  • Animatie
  • Content creatie
  • Content marketing
  • Copywriting
  • Food copy
  • Food photography
  • Food styling
  • Social
  • Strategie

Wat eten we vanavond?

Als online communicatiepartner van de Renmans-groep schotelen we de klanten wekelijks een suggestie voor, gekruid met bereidingstips: de Specialiteit van de Week. Ook met speciale acties, thema’s en promoties, zetten we het merk verder op de (menu)kaart. Kortom, we maken online content die smaakt naar meer.

Renmans specialiteit van de week

Een arsenaal van kanalen

Via social media, digitale nieuwsbrieven en eigen online platforms houden we contact met de klanten van Renmans. Bestaande, maar vooral ook nieuwe. Door al die kanalen optimaal op elkaar af te stemmen, zetten we de producten, weetjes en waarden van het familiebedrijf in de kijker. En het levert interessante data op, zodat we onze doelgroep steeds beter kunnen bereiken en bedienen.

Renmans specialiteit van de week

Suggestie van
de chef

Vlees kopen is één ding, het lekker klaarmaken nog iets anders. En daar hoef je helemaal geen keukenprins voor te zijn. Een snelle doordeweekse hap of uitgebreid kerstdiner? Met onze sappige suggesties en toffe tips maken we het leven van de Renmans-klant een stukje makkelijker.

Suggestie van de chef mockup op een Apple iPad
Renmans specialiteit van de week
Renmans specialiteit van de week
Renmans specialiteit van de week

Lekker uitdagend

Food advertising, het is een vak apart. Maar als je eenmaal de smaak te pakken hebt… NVandersom neemt de volledige productie op zich, alles in eigen studio georganiseerd en uitgevoerd. Food copy, food fotografie, food styling en art direction: ondertussen weten we heel goed wat de klant lust, en waarvoor hij zijn neus ophaalt.

Renmans specialiteit van de week

Een formule die werkt

De ‘Specialiteit van de Week’ is uitgegroeid tot een klassieker, waar de Renmans klanten wekelijks naar uitkijken. Over elk stukje vlees valt immers een leuk verhaal te vertellen. Dat doen we dan ook, tot zelfs in Luxemburg en Frankrijk, met aandacht voor de culinaire eigenheid en culturele verschillen.

Renmans een formule die werkt

Meer smaak geven
aan uw communicatie?

Neem contact met ons op en
we helpen jou graag verder.