Henri Boucher

Henri Boucher

 
  • Animatie
  • Digital marketing
  • Food copy
  • Food photography
  • Food styling
  • Video

Klaar voor de Kerst?

De eindejaarsdagen bij beenhouwerijgroep Henri Boucher in Frankrijk zijn – net als hun gevogelte – goed gevuld, en dan schuift NVandersom graag mee aan. Van kant-en-klaar menu tot raclette en fondue, wij brachten het allemaal met veel sfeer, humor en smaak bij de klant op tafel.

Henri Boucher eindejaar
Henri Boucher
Henri Boucher Van atelier tot bord

Van atelier tot bord

Bij Henri Boucher geen diepvriezers of ingevoerde eenheidsworst. De dagverse kwaliteit en vakmanschap zijn sterke troeven, die zorgen voor de unieke smaak. Dus brachten we ook de trots en toewijding van de medewerkers met de juiste beleving in beeld.

Zin voor precisie

Via Facebook, Instagram en Google Display Network kunnen we de doelgroep heel gericht bereiken. Een kwestie van maatwerk: fotografie, filmpjes en animaties wisselen elkaar af. Parallel blijven de ‘traditionele’ nieuwsbrieven en website content uiteraard hun ding doen.

Mockup van iPhone Volaille Farcie aan feesttafel
Henri Boucher menu

Waar het om draait

Het resultaat van de campagne? Daar mogen we toch wel wat fier op zijn. Meer klanten dan ooit bestelden bij Henri Boucher hun feestmaaltijd. Het toont de kracht van kanalen die elkaar aanvullen, net zoals een evenwichtig opgebouwd recept. Bon appétit!

Henri Boucher

Een campagne
op maat van
uw doelgroep?

Neem contact met ons op en
we helpen jou graag verder.