Buffet-tafel met charcuterie

Foodmarketing

Uit onze interne keuken

Foodmarketing is een specialisme binnen onze expertise. Het is een niche met zijn eigen wetten en recepten. We hebben in de potten geroerd, geëxperimenteerd, de boel laten aanbranden en begonnen opnieuw. Kortom, we weten intussen hoe we uw product aan de klant moeten voorschotelen.

Foodcopy

Het geheime recept

Wat teksten rond spijs en drank moeten doen is evident: de zinnen prikkelen en zin doen krijgen. Dat overtuigend doen, is nog een ander paar mouwen. Hoe schrijf je een stukje onweerstaanbare foodcopy? Onze copywriters laten u graag proeven van hun specialiteit.

Foodstyling en -fotografie

Originele bereiding

NVandersom werkt samen met de beste foodstylisten en -fotografen om uw producten met smaak en stijl in beeld te brengen. De gouden regel? Altijd serveren op maat van de doelgroep, dus met de nodige culinaire authenticiteit. De producties worden volledig in de eigen studio (of buitenlocatie) gedraaid en gekneed, tot het geheel perfect afsmaakt.

Foodvideo en -animaties

À la carte of volledig menu?

Smaakvolle video’s, animaties, instructiefilmpjes of food stories: wij mengen alles met de nodige creativiteit en ervaring in elkaar om de gekozen communicatiekanalen te voeden.

Goesting gekregen
om met ons
samen te werken?

Neem contact met ons op en
we helpen jou graag verder.